Streamate vil ikke lade mig gøre telefonopkald
streamate vil ikke lade mig gøre telefonopkald

Telefon, om der er plads på kurset.
Pris: Kurset/Deltagelse er gratis for borgere i Tårnby Kommune.
Hvornår: 3 tirsdage, den. .Undervisning: Der vil skiftevis være fælles undervisning for alle og kortere snakke mellem det skilte par. .Tilmelding: Gerne hurtigst muligt, dog senest onsdag den 20. . Det har været et rigtig godt kursus" - "Med udgangspunkt i at vi gjorde det for børnenes skyld, har jeg fået noget med christain chat-hjælp til porno afhængighed hjem fra kurset".Det giver derfor god mening at søge hjælp til vejen videre efter en skilsmisse.
Ikke får en plads vil blive skrevet på en venteliste til efterfølgende kursus.
Undersøgelser har vist, at det er helt afgørende, for at børn kommer godt igennem en skilsmisse, at forældrene kan samarbejde og kommunikere respektfuldt og uden konflikter.
Hvor: Undervisningslokalet i Familiehuset, Amager Landevej 61, 2770 Tårnby.
Der vil være undervisning i kommunikation og samarbejde, samt viden om og hjælp til konfliktforståelse og konflikthåndtering.Forplejning: Der vil være en sandwich samt frugt og kaffe/the.januar 30. .Der vil være opstart af kurset.Det kan være vanskeligt at skulle håndtere en lang række følelsesmæssige udfordringer samtidig med, at man skal tage hånd om sine børn, hvis verden er brudt op og forandret.Der vil ikke blive lagt op til fælles snak i plenum.Lea Wenzel, familiebehandler i Rådgivning Forebyggelse, Tårnby.Borgere med bopæl i anden kommune kan tilmeldes efter henvisning med betalingstilsagn fra sagsbehandler i bopælskommunen.Når skilsmissen er en realitet, står man på tærsklen til et nyt og anderledes livskapitel.Det er ofte lettere sagt end gjort.  "Jeg går ud af døren med en positiv følelse i rygsækken og at dette er starten til noget godt.
Lea og Lone vil gå rundt som vejledere ved samtalerne til de enkelte skilte par.

[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap