Skjult sex virkelighed

Metz Forestil dig fx at jeg lærer mit barn at månen er cam en voksen, der får et skoldkopper skud lavet af grøn ost og smager dårligt.
Tværtimod er det sådan at hvis der ikke er korrespondens (overensstemmelse) så må man operere med mindst en bor hjemme sex cam ekstra "faktor" for at forklare diskrepansen (forskellen) helt okay.
Og i mellemtiden, mens man venter på det uundgåelige, er der altid et eller andet, der går galt, og det gør det hele tiden både overfor ens nærmeste, samfundet og resten af verden.
Hvis du vidste hvad det var jeg sagde, ville du se at mine tautologiske udsagn ikke er hverken så farlige eller magtfulde som du åbenbart tror.De, som har hørt om Jesu navnkundighed, vil tro.Hvad som er mere interessant, men meget lidt diskuteret af den moderne ortodoksis forsvarere, er de interne gnostisk/agnostiske stridigheder som skabte splittelse blandt fremstående skikkelser i den tidlige ortodokse kristendom.Endnu en betvivlelig præmis.Disse forskrifter blev givet af Gud som en indrømmelse til menneskenes begær: "Om du nu, når Herren din Gud har udvidet dine landemærker, som Han har lovet dig, og du får lyst til kød og siger, Jeg vil have kød at spise.Dog har jeg svært ved at forestille mig at kroppen tager fysisk skade af genital kontakt i en situation (badning, bleskiftning mens den ikke tager fysisk skade af den anden situation (genital kontakt med intention om seksuel tilfredsstillelse såfremt den sidstnævnte påvirkning ikke er mere.De apokryfiske handlinger, som var blevet udelukkede fra den katolske bibel, bestod ikke blot af de tidligt sekteriske skrifter fra grundlæggerne af de fire synkretiske sekter, men også af skrifter - som fremført her i programmet - som var accepterede af kristne mennesker andre steder.Breder i hænderne ud, skjuler jeg øjnene for jer.Vegetarisk føde, som er ofret til Herren i kærlighed og hengivenhed.De er mig en byrde, jeg er træt af at bære.
De fire sekter det drejer sig om, var de syriske gnostikere, indstiftet af Simon Magius, Marcius sekt, Valentinius sekt og Basildes sekt.
Såfremt psyken skal percipere noget, må den have en formodning om hvornår dette noget er tilfældet, førend den kan vide (eller tro) at dette er tilfældet, og dermed reagere på sin perception.
Den, som forsat betragter opfattelsen om kirkens retningslinier som gældende, underkaster sig dermed den autoritet, som biskopperne og teologerne fra disse århundreder indstiftede." Det var slut på vores gennemgang og analyse af den moderne institutionaliserede kristendom, som startede med den romerske kirke i Rom.
Vi kunne godt, i alt hvad vi diskutterede, indføre forbehold for diskrepans, men jeg tror sku' det er lettere at vi enten tager dette forbehold som grundlæggende præmis, eller for overhovedet at kunne diskuttere andre ting end betydningen og omfanget af diskrepansen, at skære den.Jeg foretager andet end spekulative slutninger.Begær, og dermed begyndte dets fald.Ovenstående er mere end mine præmisser.Det er alt som er nødvendigt.

Han var den sidste talsmand for den alexandrinske teologi og en frygtelig modstander af synkretismen, specielt de orhpianske former som opstod i orienten.
Da Jesus vidste at tiden for korsfæstelsen nærmede sig, var Han opsat på at Guds navn skulle slås fast i verden: "Dog, derfor er jeg kommet til denne tiende.
Han var en overbevist modstander af de synkretiske sekter, men han fornægtede ikke gnosticismen helt.

[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap