Sjove chat-up linier til brug på drenge
sjove chat-up linier til brug på drenge

Jeg har ventet hele livet på at date min drømmekvinde Jeg droppede hende da jeg så dig.
Stil et interessant spørgsmål.
So, what do you do for a living besides always making all the men excited and warm all over?
Forget about Spiderman, Superman, and Batman.
Hvis du er en af dem der bliver afvist gang på gang i byen af en eller anden grund, så er byen måske ikke stedet for dig at score.I was so content with my life and one day I asked God, what could be better than this?Nogen sagde, at du ledte efter mig.My friend thinks you're kinda cute, but I don't.Indsendt af Jack, er du et mål?Can you pull this heart-shaped arrow out of my butt?I didn't see any stars in nude beach belure cam the sky tonight, the most heavenly body was standing right next.Then you must be the most beautiful girl in the world!Uha jeg er lækker søvnig, vil du med hjem og ligge i ske?Want to use me as a blanket?I hope you know CPR?Jeg har lige fået et nyt ur det kan både spå og vise hvad klokken.You never know who could be falling in love with your smile.
If kisses were snowflakes, I'd send you a blizzard If stars would gratis chat room hjemmeside fall everytime I would think of you, the sky would soon be empty.
Yes Well I didn't hear you say "happily".
Her er hvad en scorereplikker kan bruges til: Komme i kontakt med andre på Bryde isen Få dem til at grine Og i sidste ende at score den person man gerne vil have Hvilke scorereplikker skal jeg bruge?I'm going to need your name and number for insurance purposes.Vil du med hjem til mig og have pizza og Sex?Min bandit er død.Cause you looked a little thirsty when you looked.Do you have a plaster?You are on fire.I know milk does a body good, but baby, how much have you been drinking?
[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap