Rådgiver live-chat gratis


Gå til hjemmeside Danner Danner tilbyder rådgivning til kvinder, der har været udsat for vold, og nye chat-line gratis prøveperiode pårørende.
Et websted, hvor børn og unge kan komme i anonym kontakt med frivillige voksne og jævnaldrende og få råd om alle slags problemer.
På Kræftlinjen sidder professionelle rådgivere klar til at svare på henvendelser på telefon, chat, mail og online.Den varetages af frivillige med faglig eller erfaringsbaseret viden.Sociale rettigheder, uddannelse og arbejde, parforhold, graviditet, abort, vold, skilsmisse, forældremyndighed, samvær og økonomi.Vores rådgivere har faglig baggrund indenfor socialrådgivning, jura og økonomi.SR-Bistand tilbyder hjælp til selvhjælp til at handle efter og komme videre i tilværelsen.Gå til hjemmeside, sIND Landsforeningen for psykisk sundhed, sIND er forening for alle interesserede i sindslidende og deres forhold.
Gå til hjemmeside, offer-rådgivningen.
Gå til hjemmeside Mandecentret Mandecentret tilbyder gratis rådgivning til mænd i skilsmisse.Alle disse oplysninger behandles fortroligt og bidrager til, at vi løbende kan justere vores indsats og gøre rådgivningen så god som mulig.Chatten er åben mellem 11-23 (og nattelinjen 23-02).Rådgivningen foregår via telefon, mail, online eller via en personlig samtale.Du har plads i køen.Læs mere om underretning.
Gå til hjemmeside Bryd Tavsheden Bryd Tavsheden (tidligere Børn og unge i voldsramte familier) tilbyder anonym rådgivning til børn og unge, som oplever vold i deres hverdag.

[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap