Gratis online psykisk chatten


gratis online psykisk chatten

Det mentale motionscenter er for dig, der vil styrke din psykiske sundhed.
Online terapi kan hjelpe deg hvis du sliter med depresjon, angst eller vanskelige følelser av ulike slag, har hatt traumatiske opplevelser, eller vil videreutvikle deg selv og nyte en enklere og lykkeligere liv.
Fikk du svar på det du lurte på?
Det kan jo være en ide å prate i den tiden det er åpent, og så avslutte før leggetid, og jobbe med å få en god søvnrytme. .
Ja Nei, jeg synes også du bør lese: Tilbake til spørsmål og svar om Psykisk / følelser.Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt.Spørsmål og svar psykisk / følelser finnes det noen chat der man kan prate om ting (psykisk helse).Här berättar Succémorgons programledare Fredrika Lindholm om när hon mådde psykiskt dåligt.Sekasin-projektet omfattar en pinfärsk dramaserie om ämnet.

video af fast bror, søster sex src="/imgs/2018-08/10373187670_gratis-online-psykisk-chatten.jpg" />

Har du svårt att prata om din psykiska hälsa eller har du ingen att prata med?
Puff för sluta panta chatten Bild: Sekasin psykisk ohälsa.
Sekasin247-chatten finns här för dig dygnet runt hela veckan.
Internettbasert psykoterapi gir god effekt, og forskningen viser faktisk at e-terapi er like effektiv som terapi ansikt til ansikt.
Har vært på sos chat, men den er bare oppe til.30.Jente 16 år, spørsmål, hei, jeg lurer på om det finnes en side med chat som man kan prate om ting?Glöm inte att du kan också prata med professionella handledare.Hela denna vecka, alltså.5-29.5.2016, kan du chatta med professionella handledare om allt mellan himmel och jord.Tilbake til spørsmål og svar, les artikler om psykisk / følelser.


[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap