Chat gratis prøveperiode


SuperOffice Chat kan tilføjes på en hvilken som helst underside på din hjemmeside, og du drenge få nøgen på cam styrer, hvorfra dine kunder kan starte en chat session og komme i kontakt med dit team.
Ved at hvad er nogle sexet snap chat-navne tilbyde dine kunder, at asian sex telefon chat de kan sende en udskrift til sig selv, kan de altid gense samtalen når som helst og behøver ikke ringe og stille det samme spørgsmål igen (og igen).
Hvis live chat er en del af din kundekommunikationsstrategi, bør det være en prioritet at besvare alle chats - hurtigt.Undersøgelsen er baseret på virksomheder fra USA og Europa og omfatter både B2B og B2C hjemmesider.Kunder forventer øjeblikkeligt svar, og en svartid på indenfor 24 timer er ikke længere tilfredsstillende.Når dine kunder har brug for hjælp, kræver de et hurtigt svar.Det er en lang tid at lade dine kunder vente!
Ved at bede om et navn eller email adresse, inden chat'en startes, får din medarbejder mulighed for at hente værdifuld information fra dit CRM system, som kan bruges til at give en mere personlig oplevelse.
Det er små detaljer som disse, som hjælper dig med at skabe en endnu bedre kundeoplevelse.
Den gennemsnitlige ventetid ved live chat support henvendelser er 2 minutter og 40 sekunder 55 af virksomhederne tilbyder ikke udskrifter, når en chat er afsluttet 23 af virksomhederne beder ikke om kontaktoplysninger, før en chat starter.Det er grunden til, at mange virksomheder nu har valgt at tilbyde live chat som en kommunikationskanal på deres hjemmeside.Gå ikke glip af den nye app som alle taler.Hvis der ikke er nogen, der svarer, bliver kunderne frustrerede.Ellers står du tilbage med en tom kundeservicekanal.

E-mail os på: readit ubegrÆnset abonnement: - Du kan abonnere på ubegrænset adgang til vores komplette historiekatalog og premium-indhold - Abonnementet koster.99.
Den største udfordring ved at betjene sine kunder gennem flere forskellige kanaler er svartiden.
Har du fundet en fejl, har du et forslag eller ønsker du en ny funktion?


[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap