Camgirl selv endefuld klemme


camgirl selv endefuld klemme

»Afstraffelsen blev udført i kælderen under skolebygningen og gjorde forbandet ondt, men glædede forstanderen synligt.
Jeg ved, at jeg er godt våd og jeg mærker ikke efter.
Det var da, real gamle sex tube han og to andre elever blev grebet i at ryge på skoletoilettet.Forstanderen, som gik under navnet 'Flade skulle endda selv stå for den fysiske afstraffelse.Men selv om jeg spurgte, hvad han dog lavede der efter midnat, fik jeg ikke rigtigt noget svar husker 1 på 1 live cam nøgen Henrik.»Ingen kunne lide ham, fordi han virkede vammel og slibrig.Det fortalte min nu afdøde klassekammerat bagefter erindrer Kurt.Jeg sætter ankelmanchetterne fast til en benspreder, hun er nu åben og tilgængelig overalt, og klar til at blive straffet for at have flirtet.Ingen kunne få noget at vide, og begivenheden vakte en del opsigt blandt eleverne.Jeg fortæller hende hvor vred jeg er over hendes opførsel, og fortæller hende at jeg nu vil piske hendes krop, indtil jeg er sikker på at hun virkelig fortryder sin handling, kun når jeg er tilfreds vil hun slippe fri.Jeg har indført en fast, ugentlig, straffedag for hende.Hun slår blikket ned og undskylder, beder mig lære hende at være mere opmærksom på mine ønsker.Vi var langt væk hjemmefra, og en del af os havde slet ikke noget hjem og var derfor totalt sårbare og udsatte.Den næste kommer på min mave og mens de efterhånden allesammen højlydt får udløsning og sprøjter mig til, får jeg selv en vanvittig våd orgasme.
På denne dag skal hun møde mig i min kælder, i en nærmere fastsat straffepåklædning.
Jeg giver hende endnu et rap, hårdt, præcist, og af fuld kraft.
Efter badet går jeg nøgen ind i mit soveværelse, langsomt, for nærmest at nyde min egen nøgenhed og min egen lyst.
Jeg lader som ingenting, lader hånden glide op under Jannes nederdel, stikker fingrene følende op i hende, og konstaterer at hun allerede er våd.Janne benægter endnu en gang, og påstår at det kun drejede sig om en samtale om hans løn.Selv om han var en dygtig sløjdlærer, forsvandt manden kort tid efter fra skolen i løbet af en eftermiddag.Jeg lader nu hende komme op, og giver ordre til at hun skal tage resten af tøjet.Jeg bider let i den ene brystvorte, medens jeg støder til, og Janne eksploderer i et højt skrig, orgasmens fuldbyrdelse, en kvinde på lystens højeste tinde, ingen Herre kan ønske sig større tak fra sin tøs, en tak som samtidig er en bøn.På det her tidspunkt er det umuligt for mig at holde underlivet.Netop som Janne er faldet helt til ro, rømmer jeg mig, og giver hende ordre til at sætte sig afventende på gulvet igen.I skæret af en lommelygte læste han efter sengetid i et blad med fotos af nøgne kvinder.Endelig rammer det sidste slag, og Janne ligger hulkende over mit knæ.Jeg føler på hendes gloende kupler, og lader fingrene klemme lidt i den ømme hud, live sex gangbang det fremkalder en smerte som giver anledning til et lille skrig fra min dejlige tøs, og endnu mere gråd.Han så gerne, at man kom helt ned på knæ, når man skulle spørge om lov til det ene eller andet.«Ifølge Henrik kunne de elever, der havde egne penge, få lov til at komme uden for skolens mure.
Min mund kender mine bryster rigtig godt (jeg gav mig selv orgasme engang udelukkende ved at stimulere mine bryster vild oplevelse) og hurtigt begynder min vejrtrækning at blive tungere og mere hæs.


[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap